Täydellistä tyyliä rakentamassa

LUMI&LUMO_6

Nyt venttiili voi vihdoin olla osa kokonaisuutta – esittelyssä LUMI ja LUMO

Sisustuksen yksityiskohdat hiotaan tarkkaan valaisimia, vesikalusteita ja vetimiä myöden, mutta ilmanvaihtoventtiilit valitaan vakiomallistosta. Kuitenkin ne ovat yhtä olennainen osa sisustusta kuin vaikkapa vesikalusteet.

Ilmanvaihtoventtiilit ovat useimmiten pelkistetyn valkoisia, eikä arkkitehdeillä ja suunnittelijoilla ole ollut liikkumavaraa. Haastatellessamme erilaisia käyttäjäryhmiä, konsultteja, arkkitehtejä, asentajia, huoltohenkilöitä, rakennuttajia ja kuluttajia, kävi selkeästi ilmi, että uusia mahdollisuuksia kaivattiin. Toiset toivoivat huomaamatonta, mahdollisimman pelkistettyä ja litteää – toiset sisustustyylin mukaan vaihtuvia ratkaisuja. Personointimahdollisuus on maailmanlaajuinen megatrendi, joka koskee kaikkea sisustukseen liittyvää.

Voidaanko pelkistetty ja huomiota herättävä yhdistää?

Kyllä, nyt tähän löytyy innovaatio; FläktGroupin kehittämät LUMI- ja LUMO-venttiilit, joiden sisustuskehyksellä ilmeen vaihtaminen sujuu helposti. Matalaprofiilinen venttiili voidaan sulauttaa ympäristöönsä kuin kameleontti tai ulkonäköä voidaan muunnella yksilöllisesti.

Ainutlaatuisella sisutuskehyksellä venttiilin ilme vaihtuu hetkessä juuri sellaiseksi kuin halutaan. Etulevyyn voidaan kiinnittää tapettia, kangasta tai kuvia, vain mielikuvitus on rajana. Kiinnittämisen ei tarvita mitään työkaluja eikä liimaa.

Nyt venttiilit ovat osa sisustusta, jolla voidaan jopa leikitellä. Venttiili voi sulautua ympäristöönsä tai olla huomiopiste. Rajaton ja helppo mahdollisuus tuunata venttiilejä koukuttaa, kun mahdollisuuksia löytyy laidasta laitaan: tyylikkäästi samaa tapettia kuin huoneessa, kaunis kuva, satuhahmo tai vuodenaika- ja juhlateema. Vaihtoehdot voi laskea vaikka kuinka monen käden sormilla.

Uusi ulkomuoto ja tekniikka yhdistyvät LUMI- ja LUMO-venttiileissä

LUMI tuloilmalle ja LUMO poistoilmalle tarjoavat edistyksellistä tekniikkaa. Ilmeen vaihtomahdollisuus on näkyvin ominaisuus, mutta lisäksi venttiilien tekniikka ja toiminta on korkeatasoista.

    • Nopea asennus ja säätö: Ilmavirran mittaus ja säätö sekä lukitseminen voidaan tehdä suoraan venttiilin etupuolelta irrottamatta venttiiliä kehyksestään.
    • Siisti: Likaa hylkivä CleanVent-pintakäsittely ja muotoilu ehkäisevät pölyn kertymistä pinnoille.
    • Hiljainen: Matala äänitaso
    • Käytettävyys: Sopii paikkaan kuin paikkaan, kotiin, toimistoon jne.

LUMIn ja LUMOn myötä voidaan sanoa, että maailman suurimman venttiilivalmistajan, FläktGroupin, valikoimasta löytyy Suomessa valmistettu venttiili erilaisiin käyttökohteisiin ja jokaiseen makuun modernista perinteiseen. Käytännön tarpeeseen tuottamaan maailman parasta sisäilmaa tyylillä.

LUMI ja LUMO maastoutuu kotiisi

LUMI ja LUMO -venttiilit sopivat hyvin osaksi modernia sisustusta.

Lue lisää muuntautuvista venttiileistä TÄÄLTÄ>