MÖKIN TYYLITTÄRET

Näyttökuva 2019-7-5 kello 11.27.29

LUMI ja LUMO ovat esteetikon valinta

Pirkanmaalla puhtaan veden rannalla seisoo Kati ja Jussi Rautiaisen upouusi hirsimökki. Vaikka kyseessä on loma-asunto, rakennus on tehty kuten talo, jossa voi asua ympäri vuoden. Niinpä mökissä on myös asianmukainen ilmanvaihto.

Rakentamisprojekti aloitettiin arkisesti puiden kaadolla, mutta Kati kertoo, että mökin rakentaminen on kuitenkin ollut yllättävän helppoa ja mukavaa.

– Tämä on ollut vuoden projekti. Kaikki varoittelivat meitä rakentamisen hankaluudesta, mutta meillä on ollut todella hauskaa. Rakentaminen on kuin uusi harrastus. Mukavaa yhdessä tekemistä ja yhteen hiileen puhaltamista!


Yhdessä pohtien ja keskustellen mökin rakentaminen on sujunut sopuisasti. Kati ei suoraan tunnustaudu esteetikoksi, mutta hän haluaa, että on tyylikästä ja nättiä. Väripilkkujakin saa olla – pääasia, että kaikki sointuu yhteen.

– Jussilta tulee myös hyviä pointteja ja ideoita. Meillä on samanlainen maku ja halusimme hioa kaikki yksityiskohdat pilkulleen.

Venttiilit ovat kuin taide-esineet

Mökin sisustus on selkeä, ripaus valkoista ja paljon Katin rakastamia lämpimiä sävyjä. Yksi harmituksen aihe hänellä kuitenkin oli. Ne perusventtiilit!

– Hitsi, että minua ärsyttivät ne standardiventtiililäpyskät, jotka törröttivät parhaalla paikalla, ne suorastaan kirvelivät silmiä. Onneksi ystäväni kertoi uusista LUMI- ja LUMO-venttiileistä, jotka sulautuvat ympäristöön perinteisiä paremmin. Saimme koeversion nähtäväksi ja tykästyin heti upeisiin neliönmallisiin venttiileihin, Kati iloitsee. LUMI- ja LUMO-venttiilit sävytettiin samalla värillä kuin seinät ja lopputulos on täydellinen, silmiä hivelevän harmoninen. Kati tunnustaa olevansa lopputuloksesta aivan innoissaan.

– Venttiilit ovat tismalleen seinän väriset ja uppoavat täydellisesti ympäristöön. Ne eivät ole tippaakaan ärsyttäviä, vaan superkauniit, kuin taide-esineet! Venttiilien design ja sointuminen ympäristöön ovat täydelliset.


Muunneltava ulkonäkö ja moderni tekniikka

Rautiaisten mökissä venttiilien haluttiin olevan mahdollisimman selkeät ja ympäristöön sulautuvat, mutta LUMI- ja LUMO-venttiilit tarjoavat myös mahdollisuuden ilmeen vaihtamiseen. Venttiilit on varustettu sisustuskehyksellä, jonka avulla venttiilien ulkonäköä voi vaihtaa sisustuksen mukaan tai muuten vain vaihtelun vuoksi. Etuosaan voi kiinnittää esimerkiksi samaa tapettia kuin seinillä on, kuvia, kangasta, mitä vain haluaa.

Näkyvien ominaisuuksien ohella LUMI- ja LUMO- venttiilit ovat myös tekniikaltaan edistyksellisiä. Mittaukset, säädöt ja lukitus voidaan tehdä suoraan venttiilin etupuolelta irrottamatta venttiiliä kehyksestä.

Venttiilien teknisissä ominaisuuksissa Kati luottaa ammattilaisiin ja siihen, että venttiilit toimivat hyvin ja ilma kiertää kuten pitääkin.

Mikä mökissänne on parasta?

Raikkaus ja ilmavuus. Ilmanvaihto on iso plussa, meillä ei ole koskaan, ei edes aamuisin, raskasta ja tunkkaista.

Miksi LUMI ja LUMO?
Venttiilien design viehättää minua. Ne ovat niin kauniit, kuin taide-esineet.

LUMI JA LUMO MAASTOUTUU KOTIISI

LUMI ja LUMO -venttiilit sopivat hyvin osaksi modernia sisustusta.

Lue lisää muuntautuvista venttiileistä TÄÄLTÄ>