Hyvää kannattaa kehittää aina vain paremmaksi

_G9A5676-pieni

 

Iloxair on lanseerannut PLUS-sarjan ilmanvaihtokoneet, joiden suunnittelun pohjana ovat suuren suosion saavuttaneet 89- ja 129-ilmanvaihtokonemallit. PLUS tuo laitteisiin uusia ominaisuuksia.

UUSI OPTIMA-SÄÄDIN voidaan liittää kaikkiin PLUS-sarjan koneisiin. Ilox 89PLUS ja 129PLUS-sarjan koneita voidaan käyttöönottaa ja ohjelmoida kosketusnäytöllisellä Optima-säätimellä. Optima-ohjaimelle on kaksi liitinvaihtoehtoa. Huoltoversiossa Optima-paneelin pikaliitin on koneen sisällä helppoa ja nopeaa koneen käyttöönottoa varten. Huoltoversiolla kaikki kiinteistön PLUS-sarjan koneet saadaan helposti oikeisiin asetuksiin. Kiinteästi asennettavassa versiossa Optima-paneeli upotetaan sähkörasiaan ja liitos tehdään koneen mukana tulevaan liitäntäkoteloon.

MODBUS-DATAVÄYLÄ ON PLUS-koneissa vakio-ominaisuutena. Modbus luo monipuolisia mahdollisuuksia analysoida ilmanvaihtokoneiden toimintaa, hallinnoida kiinteistöjä ja asettaa viikkokelloja. Modbus on kätevä esimerkiksi vuokratalojen ilmanvaihdon tarkkailussa. Koneiden käyttöä voidaan seurata ja tehdä tarvittaessa etäohjausta. Etäohjaus viikkokellon muodossa voisi tulla kyseeseen vuokrakohteissa, joissa vuokralaiset eivät muista itse ohjata konetta. Jokainen asunto voidaan muokata yksilöllisesti omanlaisekseen Modbusista. Myös asuntojen lämpötiloja on helppo seurata, kun ulkoisen lämpötila-anturin tiedot voidaan kuljettaa Ilox-koneiden Modbus-väylässä.

MONIPUOLISET RAKENNUSAUTOMAATION LIITÄNNÄT helpottavat johtoliitosten tekemistä työmailla. Plus-koneet toimitetaan pistotulppaliitännällä ja koneiden päällä on liitäntäkotelo, joka asennettaan työmaalla alakattoon. Liitäntäkoteloon voidaan tehdä yleisimmät liitokset. Liitäntäkotelon riviliittimiin liitetään esimerkiksi Modbus-dataväylä, liesikuvut ja Optima-ohjain.

MUISTA HYÖDYLLISISTÄ OMINAISUUKSISTA voidaan mainita huurtumisenestoautomatiikka ja oven uusi sähkökytkin.

Thermo Ice –huurtumisenestoautomatiikka oli jo entuudestaan aivan huippuluokkaa, mutta sen toimintaa pystytään hienosäätämään vieläkin optimaalisemmaksi. Thermo Icen ansiosta Ilox-laitteiden hyötysuhde on huippuluokkaa ja ilmanvaihto toimii vuoden jokaisena päivänä, Suomen paukkupakkasetkaan eivät sitä hyydytä. Uusi mekaaninen sähkökytkin puolestaan tuli vanhan ovikytkimen sijaan ja se helpottaa käytännön huolto- ja säätötyötä.

ILOX 129PLUS -ilmanvaihtokone

Ilox 129PLUS ilmanvaihtokone on vastavirtakennolla varustettu lämmöntalteenottolaite.

  • Korkean lämpötilasuhteen vastavirtakenno
  • Energiatehokkaat tasavirtapuhaltimet
  • Lämmöntalteenoton lämpötilahyötysuhde on noin 80 % koko ilmavirta-alueella.

Tutustu tuotteeseen Iloxairin sivuilla