Bonon esittely

Koiratarkistaakylpyhuoneen-1024x683

Saammeko esitellä: Bono, Iloxairin hyvän sisäilman lähettiläs!

Me Iloxairilla työskentelemme herkeämättä levittääksemme hyvän sisäilman ilosanomaa. Tähän työhön olemme saaneet kaveriksemme Bonon, joka onkin varsinainen tarmonpesä.

 

Bono on hajukoirakoulusta valmistunut vilkas sileäkarvainen kettuterrieri. Hänen vakituinen työpaikkansa on Home-etsivissä, jossa hän haistelee sisäilmaongelmia ja kartoittaa kosteusvaurioita. Toimitusjohtaja Mikko Lietzen kertoo, että Bono rekryttiin Iloxairin kummikoiraksi, koska koettiin, että hän vahvistaa sopivasti ilmanvaihdon asiantuntijajoukkoa.

Bonolla on erinomainen hajumuisti ja hänen tärkein työvälineensä on hänen kuononsa – ja tarkalleen ottaen nenänsä, joka on tarkkaakin tarkempi erottamaan hajuja.

BONOLLA ON ASIAA – SEURAA SIIS BONOA

Bono on luvannut asiantuntijana kertoa, mikä on tärkeätä kodissa ja miten edistää kodin turvallisuutta ja terveyttä. Erityisesti  kodin sisäilma on lähellä Bonon sydäntä, sillä meillä kaikilla pitää olla  oikeus hengittää hyvää sisäilmaa.

Bonon juttuja voi lukea hyväsisäilma.fi –sivuilta sekä Iloxairin facebook-sivuilta. Bono tulee myös järjestämään lukijakilpailuja ja voipa seurallisen vesselin nähdä jossain sopivassa tilaisuudessa ilahduttamassa lapsia ja vähän vanhempiakin.

Mikko Lietzen uskoo, että Bonon tarkasta nenästä sekä home- ja kosteusvaurioetsintätaidoista on hyötyä.

”Saamme lisää perspektiiviä ja intoa miettiä kotien ilmanvaihtoratkaisuja. Olemme omalta osaltamme sitoutuneet edistämään hyvän sisäilman sanomaa suunnittelemalla ja valmistamalla ilmanvaihtolaitteita, jotka ovat luotettavia, helppokäyttöisiä ja energiatehokkaita myös pohjoisen vaativissa olosuhteissa.”

 

TYÖTÄ PELKÄÄMÄTÖN BONO

Home-etsivien Niina Siljander tekee yhdessä Bonon kanssa kartoituskäyntejä, joissa etsitään hometta ja kosteusvaurioita rakennuksista.

”Bono suhtautuu työtehtäviinsä armottomalla innostuksella. Bono on energisin työkaveri mitä voi olla. Hän on myös lahjomaton ja reilu – jos tutkittavasta kohteesta löytyy viitteitä homeesta, Bono kertoo siitä heti. Yhteiseksi merkkikieleksi on sovittu jotain aktiiviselle Bonolle ei-tyypillistä. Bono nimittäin käy makaamaan aloilleen löydettyään homeen hajua!”

 

BONO HYVÄN SISÄILMAN LÄHETTILÄS!

  • Bono on luvannut asiantuntijana kertoa, mikä on tärkeätä kodissa ja miten edistää kodin turvallisuutta ja terveyttä.
  • Erityisesti kodin sisäilma on lähellä Bonon sydäntä, sillä meillä kaikilla pitää olla oikeus hengittää hyvää sisäilmaa.